8 Mayıs 2014 Perşembe

WARRIOR HAWK VE UCAN KARINCA KAZANIR

08 MAYIS PERSEMBE IZMIR

ALTILI GANYAN

1.AYAK : Güzel hazırlıkları ve kuvvetli orjini ile 2 numaralı Katırcı favoridir.Geçen sene anne kardeşi Oğlum Ömer oldukça başarılı koşmuştu.Kan hattı kuvvetli bu tay küçük kuponlara tek bilr yazılabilir.Tek rakibi bence 5 nolu Sadıkağa olacaktır.

2.AYAK : Savaşer favorim.Önde boş kalması halinde beyaz bayrak ayna yapabilir.Alpkan ve Kerasus rakipleri olacaktır.Esedayı ve aradan çok olumsuz etkilenmezse Endeks sürpriz yapabilir.

3.AYAK : Borgata jokey dezavantajına rağmen favorim.F.Çakar tecihini çok mu aramışlar bilemiyorum ama grubun üstünde bir safkan.Koşucu ve Orkunhan ciddi rakipleridir.Cabo Frıo ve Sarı Mustafam sürpriz için değelendirilir.

4.AYAK : Ak Beyaz Mehmet çok kalite bir orjine sahip çok şanslı olacaktır.Süratli stili ile Gakkoşkız en ciddi rakibidir.Alhaber hata kollayacaktır.

5.AYAK : Son yarışında yarışın çok süratli gitmesinden dolayı sonlarda geriden gelen rakiplere dayanacak sermayesi olmadığı için kaybeden Warrior Hawk bugün kaliteli jokeyi B.Kurdu nun sakin binişi ile sonlarda gruba hakim olarak kazanacaktır.Günün bankosu olarak öneriyorum. Yarışın çok süratli gitmesi halinde Paris Dakar çok etkili gelecektir.Yıkmak isteyenler değelendirebilir.

6.AYAK : Bu gruptan çok fazla bir isim olan Uçan Karınca günün 2.bankosudur.Çok fazla yorum yapmaya gerek olmayan bir koşu.Üzerindeki acemi binici hata yapmazsa rahat kazanacaktır.Aksi takdirde formda Nevvare devreye girebilir.



ALTILI GANYAN 


1.AYAK : 2/5

2.AYAK : 9-3-1-4-11

3.AYAK : 4-6-8/5-12

4.AYAK : 5-4-3

5.AYAK : 5

6.AYAK : 1

TUTAR : 9 TL

HERKESE BOL ŞANSLAR

TUTTUĞUNUZ ATLARI İLAVE EDEREK OYNAYIN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder