18 Eylül 2013 Çarşamba

HAYMAANA VE KURTÇABEY GÜNÜN BANKOLARI

ALTILI GANYAN(İSTANBUL)

Haymaana ve Kurtçabey Günün Banko İsimleri

Beloved ve Sarraf Günün Alternatif Bankoları

1.Ayak : Son yarışlarında çimde çok etkili koşan orjin ve yapısı itibarı ile kum pistte çok daha etkili koşmasını beklediğin  Haymaana günün ilk banko ismi olacaktır.Son 2 yarışında bu taya 'dilbağı' takılarak koşturuldu. Sanırım gerekli müdahele buydu.Bugün yine bu aksesuar ile koşan bu tay geçilmeyecek diye düşünüyorum.

2.Ayak : Günün en zor yarışı olacağını tahmin ettiğim bu koşuda çok at yazmanızı önereceğim.Favorim A.Çelik ile start alan itikrarlı koşan Kıng Arda olacaktır.Bıg Apple en ciddi rakibidir.Kensıngton-Leıgon Dhonneur-Ludovico daha sonra değerlendirilmeli.Suçatılı-Asafhan-Igloo-Till I Collapse bombalar.Geniş kuponlar H ile geçsin.

3.Ayak : Son kum yarışını çok beğendiğim ve bugün için hızlı gidecek yarışta sonlardaki çok güçlü sprinti ile Kurtçabey günün ikinci banko ismidir.

4.Ayak : Halis Karataş ile start alacak olan Beloved yarışın en şanslı ismidir.Önde Campio ve Art women mücadelesinde yararlanacağını düşündüğüm bu kısrak sonlarda çok güçlü gelecektir.Önde uygun tempo bulmaları halinde Campio ve Art Women ciddi rakipler olacaklardır.Babyguska ve Antiyokus bomba yapabilecek isimler.

5.Ayak : Starttan düzgün çıkması halinde Sarraf yarışın en şanslı ismi olacaktır.Tekfur ve Bayhan rakipleri olacaktır.Gökmener-Sungurberk-Yürekkaya daha sonra değerlendirilmeli .

6.Ayak : Günün zor yarışlarında biri daha.Sıralamam şu şekilde Sırkale-Kılıcım-Bolkarkızı-YeniBen-Cemilem-KorkutŞıvga-İlkayım-Ozican-KıymetHanım-Lideroğlu.

ALTILI GANYAN

1.AYAK : 10
2.AYAK : 8-6/1-5-3/2-4-10-11
3.AYAK : 9
4.AYAK : 6/2-4
5.AYAK : 5/9-10/3-6-1
6.AYAK : 7-6-9-4-2-5-10

TUTAR : 56.60 TL

HERKESE BOL ŞANSLAR

TUTTUĞUNUZ ATLARI İLAVE EDEREK OYNAYIN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder