7 Eylül 2013 Cumartesi

ENTERNASYONEL YARIŞLAR-İSTANBUL

Altılı Ganyan: (İSTANBUL)

1.ayak: Halis Karataş lı CRYSTAL CLEAR yarışın en şanslı isimdir.ilk yarışında kumda iyi koşan daha sonra çime çıktığı yarışta sonlarda adeta uçan tay bugün en şanslı isimdir.bu tay mesafe uzadıkça çok daha iyi koşacaktır.Son yarışında ADAKARASI na geçilen EL AZRA en ciddi rakibidir.AZURRA ve starttan çıkabilirse TUĞÇE HANIM rakip olmaya çalışacaklar.

2.ayak: ARSAADI yarışın net favorisidir.Geçen senede bu koşuda yine start alan safkan şanssız bir şekilde kaybetmişti.Bugün aynı şanssızlığını yaşayacağını düşünmüyorum.Yine yabancı atlardan LADY JACAMIRA ve BEATRICE rakipleridir.Türk atlardan iki adet 3 yaşlının şanslı olacağını düşünüyorum.WILLPOWER ve ELEVATO bu atları zorlayabilir.

3.ayak: Halis Karataş ile start alan MY SECRET yarışın hızlı gitmesi ile birlikte günün en sağlam bankosu olacaktır.

4.ayak: GHARRA'A yarışın net favorisidir. Bu safkanın yabancı ülke ve şarlardan etkilenmesi halinde AL HIBAAB devreye girebilir.Bu 2 atın dışına çıkacağını düşünmüyorum.

5.ayak: DANADANA günün 2.banko ismi olacaktır.Çok güçlü bir isim olan bu safkan bu yarışı kolayca lehine çevirecektir.Hata yapması halinde tek rakibi ÇAKAL CARLOS olacaktır.

6.ayak: DOĞU FIRTINASI son güzel yarışı ve hafif kilosu ile yarışın en şanslı ismi olacaktır.Yine hafif kilolu GÜLBADEM ve SORGUNTAY rakipleridir.BURUKKIZI ve MERT daha sonra değerlendirilmelidir.DİGOR ve TEKFUR geniş kuponlarda yazılması gerekenlerdir.


ALTILI GANYAN EKONOMİK : 5.7.4.1/1.4.8/3/4/1/H  TUTAR:9.60 TL

ALTILI GANYAN GENİŞ:  5.7.4.1/1.4.8.7.9.3/3/4.1/1/H  TUTAR: 28.80 TL

HERKESE BOL ŞANSLAR.

ENTERNASYONEL YARIŞLARDA KAZANMAMIZI ÇOK İSTERİZ AMA YİNE ÇOK ŞANSIMIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder