20 Eylül 2013 Cuma

20 Eylül Bursa Altılı Ganyan- CUCİ-SIRKAYA-NURLUCA Bankolar

20 Eylül Bursa Altılı Ganyan

CUCİ-SIRKAYA-NURLUCA  Banko İsimler

1.Ayak : Yarışın gidişatı sonlarda etkili gelebilecek isimler için çok ideal altılı ganyan ın ilk ayağında.Murat Gündüzeli nin kendi ailesine ait olan CUCİ isimli safkanı son 200 e kadar grubun gerisinde bekleyip daha sonra çok etkili sprint yapabilen bir safkan.Son yarışında hem uzun mesafeden hem de yarışın aşırı yavaş gitmesinden etkilendi.Bugün lehine dönen mesafede ve hızlı gidecek olan yarışta günün ilk bankosu olarak öneririm.Ara vermekten etkilenmez ise COŞARTAY tek ve en ciddi rakibi olacaktır.

2.Ayak : Son çim yarışı ölçü alınmaması gereken ADAMANT favorimdir.M.Gündüzeli ile start alan REAL SWING ikinci şans verdiğim isimdir.Eküriler(DUMYAT-TİNNO) daha sonra değerlendirilmeli.ATALANTE-SECRET STORY-RAIN RIVER şanslı olabilecek diğer isimler.MOUNTAIN WARRIOR-ALBİTAY bomba isimler.

3.Ayak : Son yarışında önlere erken sarkınca uyum sağladığı aprantisi ile çimde bile kazanan SIRKAYA bugün uygun rakipleri yanında ve çok daha iyi koştuğu kum pistte günün 2. bankosu olacaktır.Rakip isteyenler BÜYÜKBAŞ ı değerlendirilebilir.

4.Ayak : Son yarışında kalite isim Belmont a çarpılan TROJEN HORSE bugün önde istediği tempoyu kurarsa çıktığı gibi kazanacaktır.Fakat bu yarışta önde kaçmaya niyetli olabilecek çok sayıda safkan var.TORUNUM EFE ve TRANSITION önde kaçmaya çalışacak diğer isimler.Yine ÇIKMAZHAN da önlerde gitmeyi seven bir safkan.Önde tempo yüksek olabilirse sırasıyla AYDEMİRHAN-ÇIKMAZHAN-TRANSITION-TORUNUM EFE şanslı olabilecek diğer isimler.

5.Ayak : Bu gruptan üstün bir isim olan ESCAPE TO VICTORY son başarısız yarışlarına rağmen bugün yarışın favorisidir.Yine son yarışında kötü koşan ŞURREŞ bence en ciddi rakibidir.SU ÇİÇEĞİ ve ROCA DE LA PAZ hata kollayacaklar. DOĞUNUN REİSİ-SÖNMEZ STARS-ARŞİPEL-CATCH THE WIND-WALKS IN DARK daha sonra değerlendirilmei gereken isimler.

6.Ayak : Daha önce hep daha güçlü rakiplere çarpılan,derece olarak da rakiplerinden üstün NURLUCA güzel hazırlıkları  ile günün 3. bankosu olacaktır.

ALTILI GANYAN

1.Ayak : 7
2.Ayak : 6-9-8/4-5-7-11-1
3.Ayak : 3
4.Ayak : 8/1-3-6-7
5.Ayak : 1-2-8-12/10-5-3-4-6
6.Ayak : 14

TUTAR : 18 TL

HERKESE BOL ŞANSLAR

TUTTUĞUUZ ATLARI İLAVE EDEREK OYNAYIN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder